Wulfhage 10

Het huis in de Wulfhagestraat 10 dateert van begin 19de eeuw en herbergt heel veel oude historische elementen die we zoveel mogelijk hebben behouden.

Alle studentenkamers hebben een privé badkamer met lavabo, douche en toilet.   Verlichting en gordijnen zijn eveneens voorzien en aangepast aan de sfeer van de kamer.

De keuken is gemeenschappelijk en uitgerust met een kookvuur, dampkap, combi-microgolf, 2 ijskasten en diepvries. Tevens vind je er voldoende bestek, borden, glazen, potten, ... om je potje te koken.

Je kan er ook vanuit de zetel gezellig TV kijken.

Even frisse lucht nodig ? Dan kan je terecht op ons terras met tuintafel.  Of in het charmante oude huisje in de tuin dat werd omgebouwd tot een ontspanningsruimte met voetbaltafel.

De fietsen staan veilig en droog in een fietsenberging die via een aparte ingang toegankelijk is.

Prijs per maand van 285 tot 390 euro

ALL-IN

Kot 1 - 23 m²

Zeer gezellige kamer op het gelijkvloers vooraan.  De originele balken en muur met nissen creëren een speciale sfeer.  De kamer is afgewerkt met rode accenten.

Kot 2 - 25 m²

Zeer rustige kamer op het gelijkvloers achteraan met zicht op het terras.  De oude glasramen en de witte schoorsteenmantel geven de kamer een bijzondere charme.

Kot 3 - 28 m²

Zeer ruime kamer op de 1ste verdieping vooraan.  Drie grote glaspartijen laten de kamer baden in het zonlicht.  De blauwe toets in combinatie met de houten schouw maakt deze kamer apart.

Kot 4 - 21 m²

Gelegen op de 1ste verdieping aan de achterzijde.  De combinatie van wit en groen maken dit kot tot een oase van rust.

Kot 5 - 20 m²

Deze kamer bestaat uit 2 delen : een slaapgedeelte en een studeer-leefgedeelte met rondom ramen met zicht op de grote beuk.

Kot 6 - 40 m² 

Deze kamer beslaat de volledige bovenverdieping onder het mooie oude gebinte.  Ze bestaat uit 2 kamers, nachthal, badkamer en apart toilet.

Hier kan je perfect met 2 studenten verblijven.

 

 

Extra informatie

21-02-2015 17:06

De opgegeven huurprijs is all-in

Internet, verzekering, verwarming, water en elektriciteit zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.  Geen extra kosten dus op het einde van het jaar.

20-02-2015 14:19

De opgegeven huurprijs is de prijs per maand.  Een kontrakt wordt steeds afgesloten voor een periode van 12 maanden.

25-02-2015 21:32
* bed met lattenbodem
* boekenrek
* bureau en bureaustoel
* kleerkast
20-02-2015 14:26

Alle kamers zijn voorzien van een ventilatiesysteem D en afgewerkt volgens de normen van brandveiligheid opgelegd door Stad Brugge.  Rookmelders en brandalarm zijn over het volledige gebouw aanwezig.

21-02-2015 18:17

Het pand werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen.  Alles is nieuw van riolering, elektriciteit, isolatie, sanitair tot dubbele beglazing.