Wulfhage 8

Ben je op zoek naar een kot dat extra veel ruimte en privacy biedt ?  Dan ben je in de Wulfhagestraat 8 aan het juiste adres. 

Alle kamers / studio's hebben een privé badkamer met lavabo, douche en toilet.  Ze zijn ook uitgerust met een eigen keuken voorzien van een kookvuur, dampkap en spoelbak.    Verlichting en gordijnen zijn eveneens voorzien en aangepast aan de sfeer van de kamer.

Wil je even op adem komen dan kan dit in de tuin of op het terras.  Of gezellig samen zijn met vrienden in een van de 2 ontspanningsruimtes : 
* het charmante oude huisje in de tuin is omgebouwd tot een ontspanningsruimte met voetbaltafel. 
* de ontspanningsruimte onder het gebinte is omgetoverd tot een lounge-hoek met TV.

 

De fietsen staan veilig en droog in een afgesloten fietsenberging die via een aparte ingang toegankelijk is.

Prijs per maand van 350 tot 400 euro.

Kot / studio 1 - 35m²

Deze studentenkamer ligt op het gelijkvloers achteraan.  Dit is een zeer huiselijk kot door de aanwezigheid van een oude zwarte schoorsteenmantel.  Het leefgedeelte biedt bijzonder veel licht en een mooi uitzicht op de tuin.

Kot / studio 2 - 33 m²

Dit kot ligt naast kamer 1 op het gelijkvloers achteraan.  Laat je verrassen door de enorme lichtinval en de rechtstreekse toegang tot de tuin.

Kot / studio 3 - 31m²

Zeer ruime studentenkamer op het gelijkvloers aan de achterzijde.  Deze kamer is zeer rustig gelegen en geeft je een mooi zicht op het groen van de tuin.

Kot / studio 4 - 27m²

Zeer zonnige, ruime kamer met veel lichtinval op het gelijkvloers aan de voorzijde.

Kot / studio 5 - 43 m²

Deze studentenkamer ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde.  3 grote raampartijen zorgen voor extra veel lichtinval.  Onze "grootste" kamer qua oppervlakte.

Kot / studio 6 - 27m²

Zeer mooie kamer met behoud van een oude schoorsteenmantel. Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde.  En wat dacht je van een eigen dakterras met zicht op Brugge ?

Kot / studio 7 - 32m²

2 grote raampartijen zorgen ervoor dat deze kamer baadt in het zonlicht.  Gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde.

Kot / studio 8 - 32 m²

Eveneens aan de voorzijde op de eerste verdieping met heel veel lichtinval.  Dit is onze "warmste" kamer met een prachtige oude schoorsteenmantel.

Kot / studio 9 - 26m²

Gelegen op de 2de verdieping onder het gebinte.  Gezelligheid troef.

Kot 10 - 35 m²

Eveneens gelegen op de 2de verdieping aan de voorzijde.  De grote veluxramen en de dakkapel zorgen voor een ruime lichtinval.  Wat is er unieker dan vanuit je kamer het uur te kunnen lezen op het Belfort ?

Lees meer: https://www.kotbrugge-wulfhage.be/ontdek-onze-studentenkamers/

Extra informatie

28-05-2015 21:12

Elke kamer heeft een eigen kleur en uitstraling.  Laat je verrassen.

21-02-2015 16:53

De opgegeven prijs is de huurprijs per maand. 

Onze verhuringen lopen over een periode van 12 maanden.

21-02-2015 16:55

Het gebruik van internet en een verzekering is inbegrepen in de huurprijs.

Voor het verbruik van water, elektriciteit en verwarming wordt een maandelijkse provisie van 50 euro gevraagd. 

Alle kamers hebben individuele meters en op basis hiervan wordt er op het einde van het jaar een afrekening gemaakt met de werkelijk verbruikte kosten.

25-02-2015 21:22
* bed met lattenbodem
* bureau en bureaustoel
* kleerkast
* boekenrek
* eettafel en stoel
21-02-2015 17:02

Alle kamers zijn voorzien van een ventilatiesysteem D en afgewerkt volgens de normen van brandveiligheid opgelegd door Stad Brugge. Rookmelders en brandalarm zijn over het volledige gebouw aanwezig.

21-02-2015 18:20

Het pand werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Alles is nieuw van riolering, elektriciteit, isolatie, sanitair tot dubbele beglazing.